Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Bilskade

Vi reparerer alle typer skader på person- og varebiler under 3500kg. om du har en liten skrape du skal betale selv, eller om det er mer onfattende forsikringssak så hjelper vi deg. 

Vi takserer og reparerer for alle forsikringsselskap. 

Husk at det er du som bileier som selv har rett til å velge hvilket verksted du ønsker til å reparere din bil! det såkalte "gruppeunntaket" som ble fastslått i EU-forskriften 1400/2002/EC sier at du beholder dine garantier etc på bilen selv om du benytter frittstående verksteder.

Mer om denne forskriften finner du ved å klikke HER

Vi har alle godkjenninger og riktig utstyr for å reparere alle typer skader på personbil og små varebiler.

Det faktum at vi er godkjent av Statens vegvesen og medlem av Norges bilbransjeforbund er noe som sikrer deg som kunde et resultat som er i henhold til bilfabrikantens spesifikasjoner.

Ved forsikringsskade så ordner vi med alt fra du har meldt inn skaden til bilen er ferdig reparert.
herunder taksering av skaden med direkte innsending til ditt forsikringsselskap, og påfølgende utbedring. vi gjør alle jobber etter gjeldene lover og retningslinjer, og kan garantere deg som kunde et godt resultat. du får også selvfølgelig full garanti på jobben.

Vi har den fordelen at vi har både karosseri-verksted og lakk verksted under samme tak så vi slipper å frakte bilen din unødvendig frem og tilbake for å bruke eksterne leverandører på dette. Trenger du leiebil under verkstedsoppholdet så ordner vi det.

Trykk HER for å se hvilke biler vi har tilgjengelig.


Før:

bilde

Etter:

bilde

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn