Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Produkter og tjenester

Vi driver hovedsakelig med alt innen bilskade og lakkering, men tar også mindre spesialjobber.

Vi utfører ellers følgende tjenester:


Produkter:

Vi bruker kun de beste produktene for å tilfredsstille alle punkter i en riktig reparasjon, eller show – lakkering.


Betaling/ reklamasjon:

Så fremt det ikke er avtalt annet eller at det er tilsynelatende at det er forhold som ikke vi har kontroll over så reparerer vi en eventuell reklamasjon uten diskusjon.

Bilde av jk0tzcxu

I samarbeid med Cresco tilbyr vi nå betalingsutsettelse finansiering til alle våre kunder. Hvorfor vente med å realisere dine drømmer med bilen når du kan få varene i dag og betale senere?

Betalingsutsettelse

Vi tilbyr 2 og 4 måneder betalingsutsettelse som standard og har også lengre utsettelser i kampanjeperioder. Betalingsutsettelsen er rentefri og man betaler kun et gebyr på kr. 99.- for 2 måneder og kr. 275.- for 4 måneder. Betaler du innen utsettelseperioden er det ingen skjulte kostnader og gebyrer utover. Du kan også velge å gå inn på en nedbetalingsplan etter utsettelseperioden er ferdig.

4 måneder betalingsutsettelse - kun kr. 275,-
2 måneder betalingsutsettelse - kun kr. 99,-

Avbetaling hvor du bestemmer selv.
Vi tilbyr også delbetaling, velger du å dele opp summen i 12 månedlige avdrag er det HELT rentefritt! Du betaler kun etableringsgebyr på 395,- ved oppstart, og deretter 45,- pr mnd. I adm.gebyr.
En sånn løsning vil da se slik ut ved 20000,- finansiering:
Månedsbeløp: 1745,- (inkl. adm gebyr) total kredittkjøppris: 20935,-
Vi kan tilby lengre løpetid på delbetaling også (12, 24, 36 eller 48 mnd) , men over 12 mnd tilkommer det renter. F.eks: 24 mnd finansiering: 12,9% rente. 20000,- over 24 mnd:
Månedsbeløp: 1014,- (inkl. adm gebyr) total kredittkjøppris: 24327,-
Kontakt oss for å finne den løsningen som passer deg best!

Cresco-kortet

Når finansiering er innvilget hos oss vil du motta et kort fra Cresco. Dette kortet kan også benyttes hos en rekke andre brukersteder rundt om i Norge, og med MasterCard kan du også benytte dette kortet over hele verden.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn