Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Her er et utvalg av utstyret vi bruker for å sikre deg den høyeste kvalitet på reparasjonen. 

Celette Sevenne Rettebenk. Denne benken er en av de mest anerkjente i verden, og er godkjent for utbedring av omfattende skade på de aller fleste bilmerker. 

Celette X-trac rettebenk. Denne benken blir brukt til mindre oppspenning av biler, som krever trekk av mindre karakter, som er av mer kosmetisk karakter. dette er et kombinert løftebord og rettebenk, som gjør at denne gjerne blir brukt til varierte oppgaver som demontering/montering, flateretting av nedre detaljer som kanaler mm. 

Celette Cameleon. Adaptivt brakettsett til Sevenne-benken. med dette kan vi sikre 100% nøyaktighet på retting og utskifting av bilens bærende konstruksjon både på gårsdagens, dagens, og morgendagens biler, ettersom vi kan bygge opp benken til hver bil ut i fra tegninger fra produsent.  

Car-O-Liner CTR9 punktsveisemaskin. En av markedets mest avanserte punktsveisemaskiner oppfyller alle krav til klemtrykk og sveisestyrke, noe som resulterer i en gjennomgående sikker sammenføyning av nye karosserideler. maskinen har dokumentasjonsmodul og vi kan derfor lagre alle parametere for kvaliteten helt ned i hvert enkelt sveisepunkt. 

Car-O-Liner Point-X. Digitalt måleutstyr som ut i fra de dimensjoner som er oppgitt av bilprodusenten måler opp avvik i bilens karosseri, og avdekker om, hvor, og hvor omfattende en skade er. Denne bruker både innledende for taksering av skade, under reparasjon og ved avsluttende kontroll av skadereparasjonen. maskinen har dokumentasjonsmodul som lagrer målebrev for evt kontroll. 

I tillegg har vi:

Klimastasjon for R134a AC-gass, Klimastasjon for R1234yf AC-gass, Bosch diagnoseutstyr, John Bean 4-hjulskontroll-apparat, Kemppi MIG sveiseapparat, Kemppi TIG-sveiseapparat, Hyperterm Plasmaskjærer, Multispot maskin for elektroderetting og krymping av plater og masse masse mer. 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn